Eu sunt Raluca şi sunt trainer de dezvoltare personală, practician EFT (Tehnici de Eliberare Emoțională) și Theta healer. De-a lungul vieţii, parcursul meu profesional a fost un şir de încercări, cu salturi din domeniul bancar către presă şi mediul nonguvernamental. În toate m-am regăsit câte puţin, ca apoi să mă pierd definitiv. De ce? Aveam să înţeleg mai târziu când am descoperit că ceea ce căutam eu cu ardoare era vocaţia, nu un job care să îmi asigure liniştea financiară. Dar vocaţia mi-am descoperit-o în timp ce mă căutam şi mă descopeream pe mine. Şi aş fi putut chiar să nu îmi dau seama că vocaţia mea e de a sprijini oamenii, dacă nu aş fi avut în preajma mea persoane care să îmi deschidă ochii, care să mă tragă de urechi şi să mă întrebe dacă văd că fac deja ceea ce trebuie să fac:)).

Momentul zero pentru trezirea mea a fost naşterea fiicei mele. Atunci îmi stăruia în minte doar întrearea Cine sunt eu? Cine mai sunt eu?

Abia devenisem mamă, rol la care visasem de când mă ştiam şi care s-a materializat destul de greu (deşi toate funcţionau în parametri normali), şi cu toate astea eram nemulţumită, nefericită, descurajată, pierdută – şi nu, nu e vorba despre vreo drepresie post-partum. Întâmplarea a făcut ca, în perioada aceea, prietena mea cea mai bună să organizeze seri de meditaţie şi diverse workshop-uri şi m-a chemat la unul dintre evenimente. Au trecut 5 ani de atunci (ani de muncă neîntreruptă, de dezintegrare şi de reconstrucţie pe baze autentice) şi totuşi acele prime meditaţii de împăcare cu copilul interior şi de aflare a arhetipului feminin încă îmi stăruie în minte. Atâtea răni au scos la suprafaţă şi atâta înţelegere au adus încât stau la baza procesului meu de regăsire.

Astfel, am început să lucrez cu mine, să-mi descopăr rănile şi straturile de ego pe care le adăugasem de-a lungul acestei vieţi, să îmi amintesc de mine, să fac terapie, să descopăr şi să vindec depresia în care mă scăldasem ani de zile, să îmi găsesc vocaţia, să mă bucur pentru tot ceea ce mi se întâmplă, să accept tot ceea ce se întâmplă.

Cursuri şi acreditări:

Fixins, Replace, Repair and Maintain Relationships, Iyanla Vanzant, 2018

Stress Management – Techniques for coping with stress, Capernaum Ltd, 2018

Practician EFT Nivel 1&2, Karl Dawson EFTMaster & EFT Matrix Reimprinting Academy, 2018

Stress Management, Capernaum Ltd, 2018

Empowered Empath, Luna & Sol Pty Ltd, 2018

Theta Healing Advanced DNA, ThetaHealing Institute of Knowledge, 2017

Business communication, Academia Britanică de afaceri şi comunicare, 2016

Personal development and growth, Academia Britanică de afaceri şi comunicare, 2016

Theta Healing Basic DNA, ThetaHealing Institute of knowledge, 2015

Consilier pentru dezvoltarea personală, S.C. Allure Line S.R.L., cod COR 242324, 2015

Consilier vocaţional, Top Quality Management, cod COR 242315, 2014

Workshop-uri, seminarii, webinar:

Magia de a fi femeie, organizat de http://www.femeiatrezita.com, februarie 2018

Mindfulness – Stresul: Prieten sau Dușman?, organizat de Life University, martie 2018